Tudom,tudom nem kínai,de így jobban hangzik.Nagyon szeretek ilyet enni ha beugrunk egy "kínai" büfébe.Kicsit megdrágult idén,így úgy gondoltam hogy elkészítem itthon tesóm legnagyobb örömére.Kutakodtam,nézelődtem,végül a NoSalty oldalán találtam erre a receptre és megszólalásig hasonlít a büfékben kaphatóra.
Hozzávalók:
Bundához:
6ek.liszt
3ek.étkezési keményítő
1ek.olaj+olaj a sütéshez
1tojás
1egész csirkemell
csipet só
kevés víz
1,5kk sütőpor
Mázhoz:
ketchup
chili(kihagyható)
méz
3-4ek szezámmag
Elkészítés
A húst felkockázzuk.Egy tálba beletesszük a hozzávalókat és sűrű masszát készítünk.Beleforgatjuk a húst.
Elkészítjük a mázat,ahogy kivesszük az elkészített húst az olajból,rögtön beletesszük a mázba,majd tálra tesszük.
Ez ténylge nagyon guszta, én is imádom:)
VálaszTörlésNekem is nagy kedvenc,hamarosan újra készítem:)
VálaszTörlés1000 éve keresem ezt a receptet köszi!!! :)
VálaszTörlésHétvégén ki is próbálom :)
Nagyon guszta :)
VálaszTörlésRemélem ízleni fog,örülök hogy rátaláltál!:)
VálaszTörlés